Voor wie?

BioresonantieAmsterdam vatWat zijn tot nu toe de meest voorkomende klachten die ik in mijn praktijk tegenkom? 

Op basis van de ervaring die ik tot nu toe heb opgedaan, geef ik een aantal voorbeelden van soorten klachten, die ik behandel met bioresonantie. 

Allergieën
Voor bijvoorbeeld: oude vaccinaties, melk, tarwe, gluten, huismijt, parfum, schimmels, en allergie voor dieren zoals honden of katten. Zich uitend in bijvoorbeeld huidproblemen, vermoeidheid of aandoeningen aan de luchtwegen, verteringsproblemen, gewrichtsklachten e.a.

Darmproblemen
Darmen blijken een kwetsbaar punt te zijn. Vele klachten liggen ten grondslag aan niet goed functionerende darmen. Het is een orgaan met zeer belangrijke functies voor het gehele lichaam die gemakkelijk verstoord kunnen raken. Klachten uiten zich op tal van manieren. Niet alleen in verteringsproblemen, maar ook in bijvoorbeeld huidproblemen, immuun verstoringen of allergieën.

Gewrichtsproblemen
Stramheid bijvoorbeeld. Via mijn speciale testdozen kan ik ‘oude’ belastingen opsporen, bijvoorbeeld mazelen in de kindertijd of een ziekenhuisbacterie. Maar ik kan ook rugwervels, pezen en gewrichten met orthopedie ampullen stabiliseren.

Vermoeidheidsklachten
Die kunnen om tal van redenen ontstaan. Wat ik nog wel eens tegenkom zijn ‘oude’ amalgaam belastingen in het gebit. Parasieten en schimmels die je vaak door voedsel kan oplopen, hechten zich dan aan nog aanwezige zware metalen.

Een ander oorzaak van vermoeidheid kan bijvoorbeeld een stoornis in de eiwitvertering zijn.

Andere klachten
Onrustige kinderen (ADHD), menstruatieklachten, migraine, en straling door bijvoorbeeld een wekkerradio, mobieltje, elektrische deken of een GSM-mast in de buurt. Ook ben ik klachten tegengekomen voortgekomen uit bacteriële belastingen zoals de ziekte van Lyme, veroorzaakt door een geïnfecteerde tekenbeet.