Praktijk

Werkwijze
Het aantal behandelingen hangt af van de aard van de klachten. Houd u rekening met ongeveer 5 behandelingen.

Clientgegevens
De clientgegevens worden in een dossier vermeld. Op grond van mijn beroepscode zullen deze gegevens niet aan derden worden verstrekt. Wel heeft u het recht tot inzage van uw dossier. Ook heb ik de algemene regels van AVG in acht genomen.

Voor behandeling van minderjarigen tot 12 jaar is toestemming van beide ouders vereist. Kinderen vanaf 12 - 16 jaar beslissen samen met hun ouders waarbij het kind het laatste woord heeft.

Het eerste consult
Bij het eerste consult wordt u verbonden met de Bicom en maak ik een werkdiagnose. Door het testen met verschillende testbuisjes krijg ik een beeld welke organen belast zijn en wat de oorzaak kan zijn. Meestal doe ik vervolgens een basisbehandeling om te kijken hoe u daarop reageert.

Ook neem ik aan de hand van de testresultaten met u door welke voedingstekorten er mogelijk zijn. 


BioresonantieAmsterdam ampullenTijdspad
Soms is na zo’n eerste keer meteen duidelijk waar de klachten vandaan komen en kan ik de benodigde tijdsduur om de klachten te verhelpen goed inschatten. 

Die is mede afhankelijk van leeftijd, algehele conditie, en aard en hoeveelheid van de aangetroffen belastingen. 

 

 


 

 

BioresonantieAmsterdam Vitamines

Vitamines
Doorgaans schrijf ik (vitamine)pillen voor ter ondersteuning van het proces. Dat zijn hoofdzakelijk orthomoleculaire supplementen, maar ook kruiden en homeopathie.

Eigen inbreng
Ik hecht er veel waarde aan tot een goed contact te komen met elkaar, waarbij vertrouwen in de behandeling ontstaat. Daar hoort ook een actieve inbreng van de cliënt bij. Bent u bijvoorbeeld bereid de suikerpot een tijdje onaangeroerd te laten? Of af te zien van hoog toxisch varkensvlees? Ik raad ook altijd aan veel en zuiver water te drinken.

Terugkoppeling
Ik wil, zeker na de eerste keer, graag weten hoe de cliënt op een behandeling reageert. Ik vraag dat mij per e-mail of telefonisch te laten weten, zodat ik kan bijsturen als dat nodig mocht zijn. 

Die terugkoppeling is belangrijk. Ik vind mijn vak boeiend en uitdagend en wil dus ook weten hoe behandelingen per individu uitpakken.

BioresonantieAmsterdam Bicom OptimaBicom Optima
In mijn praktijk maak ik o.a. gebruik van de Bicom Optima. 

De Optima is een doorontwikkeling van de zeer succesvolle Bicom 2000. 

 

 

 

 

 

 

BioresonantieAmsterdam Storende PatronenWat is er nieuw:

-De diepte frequenties ( 1-25 Hertz) zijn toegevoegd. Studies bevestigen dat juist in dit gebied de zwaardere pathologische aandoeningen zich voordoen.

-135 nieuwe programma's boven de reeds bestaande 400

-Een stabiliserende module: kanaal 2. Nu pathologie behandelen en bijvoorbeeld meridianen stabiliseren tegelijkertijd

-400 harmoniserende substantie complexen

-Potentiemodule - vervaardig nu uw eigen homeopathische middelen

-Meer dan 220 combinatieprogramma’s; programma's voor bepaalde aandoeningen die zijn samengevoegd.