Beroepsachtergrond

In 2003 ben ik in Amsterdam begonnen met mijn Bioresonantie praktijk. Hoe meer ervaring ik opdoe, hoe meer ik in de ban van het vak raak en in de toepassing daarvan. Het is een enorme uitdaging de mensen die bij me komen van hun klachten af te helpen. Ik probeer me zoveel mogelijk voor hen open te stellen, maar ook duidelijk te zijn in wat zij van mij wel en niet kunnen verwachten.

Voordat ik met Bioresonantie in aanraking kwam, werkte ik al als orthomoleculair therapeut. Die combinatie ervaar ik als heel vruchtbaar. Ik werk eigenlijk al mijn hele leven met mensen en hun gezondheid. Van huis uit ben ik verpleegkundige en ben in het bezit van een HBO diploma Maatschappelijke Gezondheidszorg.

Ik heb in de particuliere verpleging gewerkt, in verschillende instellingen, ook in het buitenland, zoals in een asthmakliniek in Zwitserland. Ik ben in het bezit van tal van diploma’s op het gebied van de voedingsleer. Daarnaast heb ik een opleiding schoonheidsspecialiste afgerond, alsmede voetzonereflextherapie en massagetechniek.

Vakontwikkelingen volg ik op de voet. En die ontwikkeling gaat razendsnel. Omdat de bakermat van de Bioresonantie in Duitsland ligt, volg ik daar de meeste seminars. Vaak leidt dat ook weer tot de aanschaf van nieuwe opsporingsampullen. Zo heb ik de laatste jaren cursussen gevolgd op het gebied van chronische darmproblemen, orthopedie, belastingen van tanden en kiezen op het lichaam, anti rooktherapie, allergieën en afvallen door middel van bioresonantie. Ik ben lid van de MBOG, een vakorganisatie op het gebied van de orthomoleculaire gezondheidszorg.